Continguts a Xarxanet

L’equip de comunicació de Suport Tercer Sector elabora continguts per a xarxanet.org, web impulsada per la Generalitat i referent del Tercer Sector a Catalunya.

Com a entitat promotora de la web des dels seus inicis, fa més de 15 anys que publiquem notícies, reportatges, entrevistes i recursos sobre temes que tenen a veure amb l’associacionisme i el voluntariat.

Som responsables de les seccions d’Econòmic i Jurídic de Xarxanet. A més, també redactem continguts vinculats al Treball en Xarxa.

La informació publicada a Xarxanet serveix per donar veu al teixit associatiu del nostre país. Si ets una entitat sense ànim de lucre i vols visibilitzar projectes d’interès públic, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Explica’ns el teu projecte o la teva idea a través del formulari de contacte o del mail info@gestiontercersector.org.

Al Club Suport ho fem possible!

¡SÍGUENOS!

Suscríbete a nuestro boletín

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.

Somos Fundación Esplai

Fundación Esplai Ciudadanía Comprometida somos una entidad sin ánimo de lucro que tiene como misión promover el empoderamiento ciudadano y su compromiso con la mejora de la sociedad, desde la perspectiva de los derechos, la inclusión y la transformación, y con una especial dedicación a la juventud. Todo ello mediante la intervención social comunitaria, la acción socioeducativa y la inclusión en el ámbito de las tecnologías de información y la comunicación, trabajando en red con el Tercer Sector y con el resto de agentes sociales.